Dolce "Bubble" Booster 


1. Champagne pakket: (69 euro incl btw)

1.1 /Jeune Sommelier Silver pakket

pakket van 3 x 1/2 flesje (38cl) champagne 

OF

1.2 /Jeune Sommelier Gold pakket (118 euro incl btw)

pakket van 3 x 75cl Champagne

-------------------------------------------------

*1 champagne Autréau Premier Cru Brut (pinot noir-chardonnay-pinot meunier)

*1 blanc de blancs Philippe Gonet Brut (puur chardonnay)

*1 blanc de noirs Mailly Grand Cru Brut réserve (pinot noir-chardonnay)

-------------------------------------------------

2. Foodie Unique pakket:

Pakket 2-3 personen

2.1/ Jeune Rotisseur Silver (+-1.2 Kg) (118 euro incl btw)

Ortiz ansjovisfilet op olijfolie 47.5gr/ ganzenlever vers in potje van 70 gr/Joselito Paleta 70gr/Sojacrackers 400gr/truffelboter 80gr/verse herfsttruffel  30gr/truffelschaaf in inox/gedroogde mini morilles in potje 24 stuks/verse pasta 500 gr

                                        OF

Pakket 4-6 personen

2.2/Jeune Rotisseur Gold (+-2.0 Kg) (179 euro incl btw)

 dubbele van pakket 2.1 met uitzondering van Sojacrackers en truffelschaaf in inox

Life Pannel

*Jean Baptiste Thomaes -Château du Mylord **:Het restaurant Château du Mylord is opgericht door Jean-Baptiste Thomaes (chefkok) in het jaar 1981. In 1987 krijgt hij zijn eerste ster toegewezen waarna een tweede ster volgde in het jaar 2002 en nogmaals in 2010. Jean Baptiste is ook Conseiller Culinaire de la Chaîne des Rôtisseurs Belgium.

*Dominique Crombé- d-winecoach: Kreeg het reeds met de papfles ingelepeld..... Opgevoed worden in een familie van wijnhandelaars en je ganse leven werkzaam zijn in de magische wereld van de wijnen, dan krijg je toch die smaak te pakken. Proef en beleef thuis uw wijnen, uw digitale wijnles en de bijpassende syllabus. Dominique is Sommelier & Winemaster. Dominique is ook Maître Sommelier de la Chaîne des Rôtisseurs Belgium.

*Ilse Duponcheel-Dolceworld: Na haar afstuderen in de horeca is ze begonnen met lesgeven aan verschillende hotelscholen. Al snel wilde ze de wereld verkennen en verhuisde ze naar Kinshasa (Congo) waar ze de eerste ervaring opdeed met de plaatselijke Chaine des Rotisseurs Baillage. We hebben het over 1989 .......Ze begon te werken voor Sheraton - Starwood-groep - en deed werkervaring op in verschillende landen zoals Qatar, China, Tanzania ....... voornamelijk met het openen van nieuwe hotels. Terugkomend in België startte ze haar eigen adviesbureau Dolce World. Ilse is de Bailli Délégue (president) de la Chaîne des Rôtisseurs Belgium.Iedereen kan deelnemen en de volledige presentatie kan worden gevolgd door op de toegestuurde link te klikken na de inschrijving ( Zoom meeting en/of Facebook streaming ) en dit op vrijdag 11 december van 18.30 tem 19.45. Inschrijven tot vrijdag 4 december 14.00

Het event is voor iedereen toegangkelijk...wel even op voorhand inschrijven waarbij je alle gegevens terugvindt onder de rubriek Praktisch

*Een dag voor het online event ontvang je per email de unieke link om het hele programma digitaal te volgen.

Er is de mogelijkheid om een pakket Champagne te bestellen samen met een Foodie Unique pakket gerechten. Je kan combineren zoals je wenst en er is ook een aparte prijs voor de combipakketten met een korting van 5%. 

Dit kan in een small versie van 2-3 personen Sommelier en Rotisseur Platinum ( pakket 1.1 +2.1) OF de large versie Sommelier en Rotisseur Diamond (pakket 1.2+2.2). Geen probleem met de houdbaarheden want de meeste produkten hebben een lange houdbaarheidsdatum en de kerstdagen staan voor de deur. 

Niets hoeft maar alles kan....wil je louter meevolgen zonder pakketten te kopen kan dit ook. Er is een kleine bijdrage van 5 euro die dan integraal wordt doorgestort naar de jeugdwedstrijd van de Chaîne des Rôtisseurs. Er gaat ook 10% van de omzet Champagne en Foodie Unique pakketten naar de financiering van de wedstrijd van deze jeugdwedstrijd Jeune Rôtisseur en Jeune Sommelier van de Chaîne des Rôtisseurs . Deze wedstrijd biedt de jongeren de mogelijkheid om hun talent en creativiteit te laten zien in een internationale arena met kandidaten uit de 5 continenten. Hierbij een filmpje dat deze wedstrijd weergeeft van de Chaîne des Rôtisseurs .

Niets hoeft maar alles kan zodat je gezellig van bubbles in de bubbel kan genieten...een mooie vrijdagavond die in een relaxe losse sfeer kan plaatsgrijpen. 

*Indien je paketten hebt besteld worden die in de week voor de dag van het event toegestuurd zodat je deze zeker de vrijdag hebt ontvangen.

Gedurende een 10 tal minuten wordt life uitleg gegeven over de verschillende Champagnes die jullie kunnen degusteren met korte stukjes uit de opleidingsfilm van d-winecoach -Dominique Crombé. De volledige opleidingsfilm kan nadien worden herbekeken daar we hiervoor de link na het event doorsturen. 

Gedurende een 15 tal minuten wordt life uitleg gegeven door Jean Baptiste Thomaes** over de verschillende Foodie Unique hapjes en hoe deze perfect kunnen worden gecombineerd met de soorten Champagne in zowel borrelhapje, voorgerecht en hoofdgerecht. Ook hier is een filmpje van gemaakt dat wordt toegestuurd na de sessie met de overeenkomstige recepten.

Kortom , je kan de beleving van de sessies live volgen en later (her)bekijken op je eigen tempo en in je eigen thuisomgeving. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door Ilse Duponcheel-Dolce World- wat zorgt voor een interactieve, vlotte, babbel. Voor alle duidelijkheid dit is een Online Life Event.

Dan sluiten wij af en gaan voor de participanten die pakketten hebben gekocht en via Zoom kunnen inloggen naar de break-out rooms waarbij met de andere deelnemers kennis kan worden gemaakt. Hier ook weer....niets hoeft maar alles kan.....

 


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin